Бижута от кърма и коса - Информация

♦️ Ако искате бижуто да е с кърма – трябва да изпратите най-малко една супена лъжица кърма, ако искате повече от едно бижу 2-3-4 супени лъжици. Пак зависи от размера на бижуто, някои от моделите са малки перлички или сърчица, за които е необходимо много малко.

♦️Кърмата се изпраща обикновено в плик с цип за съхранение на кърма, но може в шишенце, бурканче, като цяло вие ще прецените как добре да го опаковате.

Кърмата може да е била замразена, но я изпратете РАЗмразена, защото по пътя се разтопява и подмокря пратката. Кърмата се обработва. Няма значение дали е прясна или престояла, замразявана.

Разгледайте онлайн магазина, фейсбук публикации, изберете модел и ще обсъдим.

????????????https://meganflo.com/maychinstvo/bizhuta-s-maychina-krma

Работим предимно с медицинска стомана – в сребърен и златен цвят. Не почернява, не предизвиква алергия. Относно СРЕБРОТО ⭐– някои модели може да са изцяло от сребро – медальони, основа за пръстани, обеци, сребърни кукички.

ПОТЪМНЯВА ЛИ❓ В самото начало бижуто е бяло, след известно време леко ще пожълтее, но няма да стане кафяво.

Може да се оцветява кърмата и смолата – в нежно розово, лилаво, синьо, зелено. Може да се добавят и други елементи – златен и сребърен варак, цветя....и други – каквото си пожелаем.

♦️ ИМЕНА И БУКВИ – в много от бижутата е възможно да се добавят буква, цяло име, дата..., но това отнема повече време за изработката и е по-сложно за изпълнение,затова се заплаща допълнително. 

♦️ КОСИЧКА – също доста сложно за изработка. Само мека, бебешка косичка-пух може да се извива в някаква форма. Косичката поставете в хартийка, фолио , пликче -  както прецените.

♦️ ИЗРАЩАТЕ до офис на Еконт или Спиди. Ще ви предоставим данните за доставка на лични съобщения в процес на нашия разговор.  

♦️ Ако искате бижу само с косичка, без кърма – също е възможно. Има много модели и варианти – само коса в прозрачна смола или подредена косичка на бял фон. 

Нещо много ВАЖНО ❗– задължително вътре в пратката сложете листче с Вашето име и телефон и какво искате да изработя. Тази информация вече не е видима от стикерите върху пратката на куриера, а и много често изпращате трето лице да пусне пратката.

❗КАПАРО – Да, искам капаро – в зависимост от това дали ще поръчваме изработка на име или сребро.

????‍♀️ БЪДЕТЕ ТЪРПЕЛИВИ – изработката отнема време, имаме много поръчки и с бижута от кърма и с бижута от цветя, които в повечето случаи са супер спешни от днес за утре.

???? НЕ ВСИЧКО Е ВЪЗМОЖНО – много от моделите, които виждате са резултат от фантазията на клиента в комбинация с нашето майсторство, но не всичко е изпълнимо.

Ще се постараем да създадем за Вас най-прекрасните бижута!